Företagsunderhållning

Företagsunderhållning

Varför inte välkomna gäster från när och fjärran med vår historia i underhållningsform. Ord och toner på svenska eller engelska.

Beskrivning

Kronprinsessbröllop eller kick off för personalen. Stora banketter eller intima middagar. Svenska eller utländska gäster. Stefan har erfarenheten och engagemanget. Oavsett hur evenemanget ser ut ska underhållningen vara genomtänkt och personlig. Vare sig det är 25 personer eller flera tusen i publiken.

​Tillsammans tar vi fram ett personligt program för vad just ditt evenemang söker. Kanske vill ni ha en av de framgångsrika historiska föreställningarna som de är – eller något skräddarsytt med blandade låtar från Stefans karriär. Pop, rock och visa. Stefan ensam, med en eller flera musiker, eller med full ensemble.

"Stefan levandegör orden "att trollbinda sin publik" på ett magiskt sätt. Mycket handlar om storytelling idag och där har företagsvärlden mycket att lära av Stefan. han förmedlar ett budskap på både svenska och engelska, med en klockren kombination av tal, musik och känsla som man blir innerligt berörd av. Vi vill tacka för en dag vi sent kommer glömma.

Stena Line. AB 
Linda Hammarstrand , Internal communication manager

”Våra kunder benämnde uppträdandet som ”världsklass” och ”toppen”. Ett mycket lyckat event!"

Helene Östman

Accenture AB Nordic Meeting & Event TeamLead

 

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Skicka ett mejl till ewa@stefanandersson.nu eller fyll i formuläret för intresseförfrågan